HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Adres

Weteringweg 3
2641 KM Pijnacker
Nederland

MAAK KENNIS MET HET TEAM

MARCO NEDERLOF

Marco Nederlof is bij 247watersnijden bedrijfsleider en watersnij-specialist. Zowel in zijn privé leven (wielrennen) als in zijn werk legt Marco de lat hoog. Waar andere stoppen, gaat Marco Nederlof graag verder.  

Watersnijden op snelheid en kwaliteit

Bij 247watersnijden nam Marco 5 jaar geleden al snel de volledige plaatwerkafdeling onder zijn hoede. Zo ontwikkelde hij zich binnen korte tijd tot specialist in het zetten en watersnijden van plaatmaterialen. Vele uitdagende projecten zijn door zijn handen gegaan. Van buizen in segmenten snijden voor de petrochemie tot het uitsnijden van het contour van de Rotterdamse skyline. Marco kent de watersnijders als zijn broekzak. Marco: “Bij 247watersnijden gaat het om snelheid, service en kwaliteit. Het waarborgen van de kwaliteit staat voor mij altijd voorop. Iedere dag weer. Neem voor vragen gerust contact met mij op."  

Telefoon: 088- 7422247

SOFJEN

Sofjen is onze collega die ons voor 75% van zijn tijd assisteerd op het bedrijfsbureau en ons daarnaast helpt met zijn jarenlange ervaring in de productie. Sofjen is zeer gedreven en oplossingsgericht in zijn werk, dit kunnen wij goed gebruiken in ons beleid binnen 247watersnijden.
TOP